OpenOpen

Animale de companie în birourile Purina

Animale De Companie În Birourile Purina

Animalele au un impact pozitiv uriaș asupra sănătății și bunăstării noastre mentale și fizice. Nu doar acasă, ci și la birou – pentru animale, pentru proprietari și pentru colegi.

Conform unui studiu al Universității Virginia din anul 2012**, angajații care au avut acces cu câinele la birou au fost mai puțin stresați pe parcursul zilei decât cei fără câini la birou. De asemenea, studiul a arătat că accesul câinilor ridică moralul echipei și reduce nivelul de stres, indiferent dacă oamenii au acces la animalele lor sau ale altora. Cu cât se simte mai bine un angajat în mod constant, cu atât se poate concentra mai bine și poate produce lucruri de mai bună calitate. În plus față de aceste beneficii recunoscute pentru sănătate, prezența animalelor la birou crește productivitatea și oferă inspirație: animalele pot ajuta la relaxarea și fericirea oamenilor – făcând munca mai plăcută.

Îmbunătățirea satisfacției muncii: La Purina* e demonstrat că inițiativa de primire a animalelor la birou aduce o îmbunătățire semnificativă asupra stării angajaților.

Încurajarea interacțiunii între angajați: Animalele adaugă o nouă dimensiune interacțiunii dintre angajați, iar colegii care de obicei sunt tăcuți devin mai implicați când discută cu ceilalți angajați despre animalele lor de companie.

Promovarea unei pauze sănătoase: Proprietarii de câini tind să își petreacă pauzele plimbându-i și îngrijindu-i. Chiar dacă durează doar câteva minute, asta poate asigura o pauză mentală și mai puțin stres.

Echilibrul sănătos dintre muncă și viață personală: Pentru multe persoane, animalele sunt o parte uriașă a vieții lor. Companiile care încurajează prezența animalelor la birou arată că sunt preocupate de angajații lor și de echilibrul dintre companie și casă.

Suntem pasionați de animalele noastre și depunem mult efort pentru a face birourile Nestlé Purina din Europa cât mai prietenoase cu putință pentru acestea.

În multe locuri, prietenii noștri patrupezi sunt o imagine clasică a acestor birouri.

Credem cu tărie că oamenilor și animalelor le este mai bine împreună și că prezența patrupezilor la birou este o demonstrație clară a pasiunii noastre pentru ei și a valorilor pe care le împărtășim în cadrul Purina.