Inovațiile Purina

Inovații

PURINA® îmbunătățește continuu modul în care susține animalele să trăiască mai sănătos, mai fericit și pentru mai mult timp. De peste 85 de ani, suntem unii dintre pionierii progresului științific pentru îngrijirea și hrănirea animalelor. Echipa noastră de experți, formată din peste 400 de nutriționiști, oameni de știință, veterinari și specialiști în comportamentul animalelor, lucrează la o gamă enormă de inițiative, în patru centre importante din Europa și SUA. Scopul final al muncii noastre este de a îmbunătăți fiecare aspect al sănătății și bunăstării animalului tău.

Citește mai multe despre inovațiile Purina aici.

Uite doar câteva moduri prin care ne aducem contribuția:

Înțelegerea importanței stării corporale

Descoperirile unui studiu întins pe o perioadă de 14 ani, efectuat de veterinarii și cercetătorii PURINA, au arătat că toți câinii hrăniți pentru menținerea unui corp suplu – nici subponderali, nici supraponderali – trăiesc mai mult și sunt mai sănătoși decât frații lor. Ca rezultat, formulele noastre alimentare echilibrate nutrițional și indicațiile de administrare a acestora au menirea de a te ajuta să îți menții patrupedul la o greutate ideală: în același timp, asigură nutrienții importanți care ajută la protejarea sănătății și a bunăstării generale. Sistemul de Stare Corporală, dezvoltat din acest studiu, este folosit acum de veterinari pentru a evalua mai obiectiv și mai corect starea corporală a pisicilor și a câinilor, ajutând proprietarii lor să înțeleagă mai bine sănătatea animalelor. Poți evalua și tu starea blănosului tău cu ajutorul Instrumentului nostru pentru Starea Corporală a Câinilor și Pisicilor.

Inovațiile alimentare pentru pisici

OPTIRENAL® este o formulă unică ce susține rinichii sănătoși și pune PRO PLAN pe primul loc în hrănirea felinelor. Combinând ingrediente care includ aminoacizi, acizi grași esențiali și antioxidanți, formula cu OPTIRENAL® este disponibilă într-o gamă de produse PRO PLAN, create pentru cerințele specifice ale pisicilor adulte, ale pisicilor sterilizate, ale pisicilor sensibile și ale pisicilor de apartament.

PURINA® a lansat recent PRO PLAN DERMA PLUS, o formulă patentată despre care s-a dovedit că menține o piele sănătosă și o blană frumoasă. Produsul este proiectat pentru controlul formării ghemelor de blană și elimină, sigur și delicat, părul din tractul digestiv - ajutând astfel la limitarea pierderii părului.

Societatea Internațională pentru Medicina Felinelor – ISFM recunoaște contribuția nutrițională adusă de PURINA la bunăstarea felinelor.

Inovațiile alimentare pentru câini

Veterinarii și nutriționiștii Purina au elaborat PRO PLAN Puppy cu OPTISTART® , formula care ajută la compensarea deficitului de imunitate al puilor și care le asigură câinilor hrănirea specifică de care au nevoie pentru un start bun în viață. OPTISTART conține colostru, un ingredient găsit natural în laptele mamei și care contribuie la dezvoltarea creierului și a vederii. S-a dovedit că OPTISTART ajută la consolidarea răspunsului imunitar local și sistemic și la stabilizarea microflorei intestinale.

De asemenea, experții PURINA® au dezvoltat și patentat formule inovatoare pentru câinii de talie mare, adaptate pentru cerințele lor individuale alimentare și de energie în baza formei corpului lor. Această inovație este folosită în gama noastră Adult Large Breed Athletic și Robust, care asigură toți nutrienții necesari pentru bunăstarea câinelui tău mare și activ.

Inovații pentru pierderea în greutate

PURINA® a fost prima care a folosit niveluri ridicate de proteine pentru a ajuta la menținerea unei mase corporale suple în timpul unei pierderi eficiente în greutate la câinii și pisicile obeze. De asemenea, am fost primii care am folosit alimentația cu proteine cu masă moleculară redusă pentru a ajuta la diagnosticarea și soluționarea semnelor clinice de alergii alimentare.

Inovații în sprijinul veterinarilor

PURINA® a fost prima care a elaborat o soluție nutrițională dovedită clinic să reducă cerințele de insulină la pisicile diabetice. Gama PURINA® Pro Plan® Veterinary Diets® DM Diabetes Management® este disponibilă cu recomandarea medicului veterinar.

Suntem, în permanență, în căutare de inovații și nu ne vom opri din încercarea de a ne extinde înțelegerea asupra științei din spatele alimentației animalelor. Suntem dedicați avansării inovației în știința nutrițională veterinară, cu scopul final de a îmbunătăți continuu fiecare aspect al bunăstării animalului de companie, pentru a-l ajuta să se mențină fericit și sănătos.