Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
OpenOpen
Friskies Junior VitaFit cu Pui și Legume

Friskies Junior VitaFit cu Pui și Legume

Disponibil în următoarele gramaje: 2.4 kg, 8 kg, 15 kg

PURINA® Friskies® Vitafit™ Junior este o reţetă gustoasă cu pui şi legume, combinată cu cereale integrale, vitaminele B şi acizi graşi Omega 3 şi 6 și lapte în crochete in formă de os. Câinii juniori au nevoie de mult mai multă energie decât câinii adulţi pentru a le susține creşterea şi nevoia de joacă. FRISKIES® Junior este o hrană 100% echilibrată şi hrănitoare cu un plus de proteine şi o cantitate potrivită de vitamine adaptate nevoilor puilor de câine.

CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Cereale (cereale integrale 51%), carne și produse derivate de natură animală (8%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, Zaharuri, Substanțe minerale, legume (0,6% legume deshidratate**), lapte și produse lactate (lapte praf degresat de 0,07%***), coloranți****. *echivalent cu 16% carne rehidratată și produse derivate de natură animală, cu min. 4% carne de pui în produs **echivalent cu 4% legume rehidratate în produs ***echivalent cu 0,4% lapte degresat, cu 0,7% lapte praf degresat echivalent cu 4% lapte în bulete in forma de os. ****Fără coloranți artificiali adăugați.

ADITIVI NUTRIȚIONALI:

UI/kg

Vit. A: 20000;

Vit. D3: 1100;

Vit. E: 95;

mg/kg

Sulfat de fier monohidrat: 83;

Iodat de calciu anhidru: 2;

Sulfat de cupru pentahidrat: 9.2;

Sulfat de mangan monohidrat: 6.2;

Sulfat de zinc monohidrat: 120;

Selenit de sodiu: 0,2;

Vitamine din grupa B: 79;

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine: 25%

Conținut de grăsimi: 12%

Acizi grași Omega 6: Acid linoleic: 1,6%

Acizi graşi Omega 3: Acid linolenic: 0,1%

Cenușă brută: 7,5%

Fibre brute: 3%

pui de caine mancand hrana uscata Friskies Junior
ghid de hranire hrana uscata Friskies Junior

GHID DE HRĂNIRE

Hrănește puii de câine cu vârsta mai mică de 3 luni cu 3-4 porții de hrană umezită cu apă pe zi. După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană și hrănește câinele de 3 ori pe zi. De la 6 la 18 ani oferă două porții de hrană pe zi. Acordă-i puiului de câine 10-15 minute pentru fiecare masă. Înlătură hrana după ce puiul de câine a terminat de mâncat pentru a evita supraalimentarea. Pachetul conține hrană pentru un pui de câine în vârstă de 6 luni, cu o greutate estimată ca adult de 20 kg, suficientă pentru o perioadă de până la 9 zile (gramaj 2,4 kg), aproximativ 30 zile (gramaj 8 kg) și până la 57 zile (gramaj 15 kg).

Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie.