Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DOG CHOW PUPPY pentru puii de câine de talie medie, cu Pui

Disponibil în următoarele gramaje: 2.5kg, 14kg

DOG CHOW PUPPY pentru puii de câine de talie medie, cu Pui

Oferă-i câinelui tău cele mai bune specialități Purina Dog Chow Puppy bazate pe rețete gustoase şi hrănitoare care aduc un aport însemnat de proteine și vitamine. Ai la dispoziție preparate din gama Dog Chow pentru puii de câine de talie medie, ca să-i pui la dispoziție micului patruped un meniu echilibrat și variat, pentru o nutriție optimă care să-l mențină sănătos și activ.

Poți să alegi Purina Dog Chow Puppy în saci de 14 kg ca să te bucuri de prețuri avantajoase sau poți să alegi pachete de 2,5 kg. Patrupedul tău va beneficia de o dietă hrănitoare care cuprinde toate elementele nutritive necesare pentru o dezvoltare armonioasă.

Purina Dog Chow Puppy conține cereale integrale și produse derivate de natură animală (în special pui), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, legume (rădăcină de cicoare deshidratată, morcov deshidratat, spanac deshidratat), substanțe minerale, aditivi nutriționali, vitaminele A, D3 și E.

Poți să incluzi Purina Dog Chow Puppy în toate mesele pe care puiul de câine le consumă zilnic: puii mai mici de 3 luni au nevoie de 3-4 porții de hrană umezită cu apă pe zi. După vârsta de 3 luni vei reduce treptat cantitatea de apă pe care o adaugi în hrana câinelui și îi vei oferi câte o porție de 3 ori pe zi. De la 6 luni până la vârsta de un an cățelul va primi două porții de hrană pe zi.

Pentru un pui de câine cantitatea de hrană trebuie calculată atent în funcție de nivelul de activitate și de condiția fizică a micului patruped. Dog Chow pui este o hrană potrivită și pentru femelele în ultima lună de sarcină și în timpul alăptării, atunci când porțiile trebuie dublate față de cantitatea obișnuită. După înțărcarea puilor, cantitatea de hrană oferită mamei trebuie modificată pentru menținerea unei greutăți normale și a unei condiții fizice bune.

Ai grijă să oferi mereu apă proaspătă și curată. Păstrează pungile de Purina Dog Chow în spații uscate și răcoroase. Integrează gradual Dog Chow cu pui în alimentația câinelui, pentru ca acesta să se adapteze cu ușurință la noile preparate bogate în produse derivate de natură animală, vitamine și minerale.


COMPOZIȚIE
Cereale (44% cereale integrale), Carne și produse derivate de natură animală ((16%)*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, Legume (rădăcină de cicoare deshidratată 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %), Substanțe minerale. Ingrediente naturale.

*echivalentul a 32% carne și produse derivate de natură animală rehidratate: minim 4% pui.

CUMPĂRĂ ACUM

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A: 22 600;

Vit. D3: 1 300;

Vit. E: 105;

mg/kg:

Sulfat de fier monohidrat: 280;

Iodat de calciu anhidru: 3,5;

Sulfat de cupru pentahidrat: 40;

Sulfat de mangan monohidrat: 21;

Sulfat de zinc monohidrat: 380;

Selenit de sodiu: 0,50;

Antioxidanți.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine: 28%

Conținut de grăsimi: 14%

Cenușă brută: 7,5%

Fibre brute: 2,5%

DHA: 0,05%


Purina Dog CHOW

GHID DE HRĂNIRE

Numărul recomandat de mese este următorul: Hrănește puii cu vârstă mai mică de 3 luni cu 3-4 porții de hrană umezită cu apă pe zi. După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană și hrănește câinele de 3 ori pe zi. De la 6 la 12 luni oferă două porții de hrană pe zi. Fiecare pui de câine este diferit și cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcție de nivelul de activitate și condiția fizică. Hrănirea pe perioada gestației și alăptării: în ultimele 3-4 săptămâni de sarcina și în timpul alăptării, cantitatea de hrană oferită trebuie crescută de 1,5-2 ori față de cantitatea pentru menținere. După înțărcare cantitatea de hrană oferită mamei trebuie ajustată astfel încât condiția fizică ideală să fie menținută.

Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat. Introdu PURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile. Produsul trebuie stocat într-un spațiu uscat și răcoros.


Greutate Vârsta (luni)
1.5 3 5 8 12
5 kg 60 g 90 g 75 g 75 g Adult
10 kg 80 g 120 g 145 g 150 g Adult
15 kg 85 g 145 g 180 g 220 g Adult
20 kg 95 g 175 g 215 g 290 g Adult
25 kg 100 g 200 g 250 g 360 g Adult