Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DOG CHOW PUPPY pentru puii de câine de talie medie, cu Miel

Disponibil în următoarele gramaje: 2.5kg, 14kg

DOG CHOW PUPPY pentru puii de câine de talie medie, cu Miel

Oferă-i câinelui tău specialitățile Dog Chow Junior bazate pe rețete gustoase şi hrănitoare, care aduc un aport însemnat de proteine și vitamine. Poți alege preparate din gama Dog Chow Puppy pentru puii de câine de talie medie, ca să combini diverse opțiuni alimentare într-un meniu echilibrat și variat, pentru o nutriție optimă care să ajute la o stare de sănătate excelentă pentru câinele tău.

Poți alege Purina Dog Chow Junior în saci de 14 kg pentru a beneficia de prețuri avantajoase sau poți opta pentru pachete de 2,5 kg. Patrupedul tău va beneficia de o dietă hrănitoare care cuprinde toate elementele nutritive necesare pentru o dezvoltare armonioasă.

Purina Dog Chow conține cereale integrale și produse derivate de natură animală (în special miel), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, legume (rădăcină de cicoare deshidratată, morcov deshidratat, spanac deshidratat), substanțe minerale, aditivi nutriționali, vitaminele A, D3 și E.

Hrana Purina Dog Chow este potrivită pentru toate mesele zilnice ale cățelului: pentru puii mai mici de 3 luni se recomandă 3-4 porții de hrană pe zi umezite cu apă. După vârsta de 3 luni se reduce treptat cantitatea de apă adăugată în hrană și se hrănește câinele de 3 ori pe zi. De la 6 la 12 luni meniul cuprinde două porții de hrană pe zi.

Pentru un pui de câine cantitatea de hrană trebuie calculată atent în funcție de nivelul de activitate și de condiția fizică a acestuia. Purina Dog Chow este o hrană potrivită și pentru femelele în ultima lună de sarcină și în timpul alăptării, atunci când porțiile trebuie dublate față de cantitatea obișnuită. După înțărcarea puilor, cantitatea de hrană oferită mamei trebuie modificată pentru menținerea unei greutăți normale și a unei condiții fizice bune.

Ai grijă să oferi câinelui tău apă proaspătă și curată. Completează gradual meniul câinelui cu Purina Dog Chow, astfel încât prima săptămână să fie o perioadă de adaptare.


COMPOZIȚIE
Cereale (44% cereale integrale), Carne și produse derivate de natură animală ((16%*)), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, Legume (rădăcină de cicoare deshidratată 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %), Substanțe minerale.

*echivalentul a 32% carne și produse derivate de natură animală rehidratate: minim 4% miel.

CUMPĂRĂ ACUM

Aditivi nutriționali:

UI/kg:

Vit. A: 22 600;

Vit. D3: 1 300;

Vit. E: 105;

mg/kg:

Sulfat de fier monohidrat: 280;

Iodat de calciu anhidru: 3,5;

Sulfat de cupru pentahidrat: 40;

Sulfat de mangan monohidrat: 21;

Sulfat de zinc monohidrat: 380;

Selenit de sodiu: 0,50;

Antioxidanți.

CONSTITUENȚI ANALITICI:

Proteine: 28%

Conținut de grăsimi: 14%

Cenușă brută: 7,5%

Fibre brute: 2,5%

DHA: 0,05%


Purina Dog CHOW

GHID DE HRĂNIRE

Numărul recomandat de mese este următorul: Hrănește puii cu vârstă mai mică de 3 luni cu 3-4 porții de hrană umezită cu apă pe zi. După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană și hrănește câinele de 3 ori pe zi. De la 6 la 12 luni oferă două porții de hrană pe zi. Fiecare pui de câine este diferit și cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcție de nivelul de activitate și condiția fizică. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul. Hrănirea pe perioada gestației și alăptării: în ultimele 3-4 săptămâni de sarcina și în timpul alăptării, cantitatea de hrană oferită trebuie crescută de 1,5-2 ori față de cantitatea pentru menținere. După înțărcare cantitatea de hrană oferită mamei trebuie ajustată astfel încât condiția fizică ideală să fie menținută.

Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat. Introdu PURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.


Greutate Vârsta (luni)
1.5 3 5 8 12
5 kg 60 g 90 g 75 g 75 g Adult
10 kg 80 g 120 g 145 g 150 g Adult
15 kg 85 g 145 g 180 g 220 g Adult
20 kg 95 g 175 g 215 g 290 g Adult
25 kg 100 g 200 g 250 g 360 g Adult